koenvanhelvert.reismee.nl

Sydney

Nou, dit verhaal wordt getypt onder Duitse en Zuid-Koreaanse invloeden. Er is een nogal energieke Koreaan bij ons op de kamer komen liggen en er heeft een Duitse zich bij ons gesprek gevoegd. We zijn het eerste half uur (nu nog steeds eigenlijk) bezig geweest met het beantwoorden van al zijn vragen. Ook is Guus Hiddink nog steeds een god daar. Kan hij daar mooie alle Turkse woede ontvluchten. De afgelopen dagen hebben we Sydney verkent. Echt een mooie stad. En ook vrij duur natuurlijk, dat hoort erbij. De harbour bridge, het aquarium en het opera house hebben allen de revu gepasseerd. Er hebben nogal wat bekende personen de Harbour Bridge beklommen, zoals Opera, Al Gore en Matt Damon. Wij vonden het wat te duur want het kostte ongeveer 150 euro. Nogal veel voor een stel arme backpackers. Vandaag hebben Niels en ik met kangeroes geknuffeld in het featherdale park, wat ongeveer 40 minuten uit het centrum van Sydney ligt. Met krokodillen worstelen mocht helaas niet, zal wel door de dierenactivisten komen. Een aantal dieren loopt gewoon los door het park, waaronder de kangeroes, pauwen en andere vogels. Morgen gaan we op een 5-daags surfkamp, net buiten Sydney. Jammer is dat het weer wat minder schijnt te worden. Ben benieuwd of dit sportief gezien een succes wordt. Gezellig wordt het vast en zeker!

sonja fine/moeder Niels Fine

hoi Koen, leuk om jouw reisverslag ook te lezen. Ook leuk dat Niels en jij nog met elkaar optrekken. In die korte tijd hebben jullie al heel wat bekeken. Nu de surfcursus, ben benieuwd of jullie van die stoere surfmannen worden. Veel plezier nog en de groetjes aan Niels

Liesbeth

Ha die Koen,
Leuk om jouw ervaringen te lezen en dan ben je nog maar een weekje weg. dat belooft nog wat.
Veel plezier op het surf kamp en ik kijk uit naar de volgende belevenissen.
Groet, Liesbeth

Joost en Ellen

Lieve Koen,

Wat heerlijk om alles te lezen en te zien wat je allemaal meemaakt. Op deze manier genieten we ontzettend mee met alle mooie dingen die je ziet en beleefd.
Het is iedere keer weer leuk om een berichtje te krijgen.
Fijn dat je backpack weer terecht is.
Je zult wel spierpijn krijgen na een eerste dagje surfen. Joost spreekt uit ervaring.
Veel plezier!!

Kus Joost en Ellen

Harry en Lisette

Hallo Koen,

We hebben ons aangemeld om op de hoogte te blijven van jouw reisberichten.
Veel plezier met alles wat je gaat ondernemen en geniet ervan.

Groeten,
Lisette en Harry